Countdown until our main event!

This is your countdown description.
The event is here!

vBulletin iTrader 2.0.5 Ticaret Puanlama Sistemi

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti

AdminAdmin doğrulanmış üyedir.

Administrator
Yönetici
Puan 18
Çözümler 0
AdminAdmin doğrulanmış üyedir.

Merhaba,

iTrader sistemi daha çok webmaster ve alış-veriş forumlarında kullanılmaktadır. iTrader yani; ticaret puanı olarak kullanılır. Her ticarette karşılıklı kullanıcılar birbirlerine (-)negatif veya (+)pozitif ticaret puanı...
Please login to view full content. Giriş yap veya üye ol.

Ekli dosyalar

Merhaba,

iTrader sistemi daha çok webmaster ve alış-veriş forumlarında kullanılmaktadır. iTrader yani; ticaret puanı olarak kullanılır. Her ticarette karşılıklı kullanıcılar birbirlerine (-)negatif veya (+)pozitif ticaret puanı verebilmektedirler. Bu saye de o alış-veriş forumunda insanlar kimlerle alış-veriş yapıp yapmayacağına gönül rahatlığı ile karar verebilmektedirler. Tabi ki kurnaz insanlar vardır art niyet ile bu sistemi kullananlar. Farklı üyelikler ile kendilerine (+)pozitif ticaret puanı veripte. Onları tespit etmekte zor değildir. Yani, alış-veriş ve webmaster forumların da kullanılabilecek ideal bir eklentidir.

iTrader sistemi 2.0.5 versiyonu elimde mevcut olup; Türkçe çevirisi yine bana aittir. Aşağıda bulunan linkten XML'i indirip; Diller&Cümleler >> Dil Yükle/Indir bölümünden kullandığınız dil paketinin üzerine yazdırarak Türkçe çevirisini yapabilirsiniz.

Türkçe Çevirisini Indir:

Kurulum:

- Zip içerisindeki dosyaları ana dizine gönderin.
- XML'i ürün yöneticisinden içeri alın.
- Türkçe dil paketi XML'sini Dil/Yükle Indir bölümünden kullandığınız dil paketinin üzerine yazdırarak Türkçe çevirisini gerçekleştirebilirsiniz.

NOT: Kurulum da sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Ama yine de yaşayan olursa başlık altından bana bildirebilirler. Yardımcı olacağım.

Dosya ektedir, kolay gelsin.
Paylaşımcı Yüreğine Sağlık:)

Paylaşım için teşekkürler

Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın.

Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsin.

Kayıt ol
Ücretsiz hesap oluştur, konulara katıl ve paylaşım yap.
Kayıt ol
Kayıt olarak kuralları kabul etmiş olursun.
Geri